Job 28 van 38


Report this listing

Solliciteren



Chef Gerant – Mechelen – 38u00


Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitbaten en bereiden de maaltijden op een site gelegen te Mechelen
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de keuken, volgt de middagdienst op alsook de kwaliteit van de prestatie
  • Je bent verantwoordelijk voor het culinaire en gevarieerde aanbod op de kaart en het volledige beheer van de uitbating
  • Je zorgt voor het commerciële beheer en draagt bij tot de commerciële ontwikkeling van het contact
  • Je doet het financieel beheer van uw site en streeft voortdurend naar een optimale kostenbeheersing (food & non-food)
  • Je bestelt voedingswaren via het intern systeem (Click ’n Buy), beheer van de voorraden alsook het beheer van de leveringen
  • Je controleert de leveringen en de stock (de FIFO, de DLC’s en DLU’s)
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van een ploeg van een 3-tal medewerkers en het daarbij horende personeelsbeheer (opmaak uurroosters, etc.) en dit met aandacht voor motivatie en team spirit
  • Je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
  • Je staat steeds in contact met meerdere gesprekspartners en zorgt voor de toepassing van onze contractuele verplichtingen
  • Je volgt een zero risk mindset en doet geen toegevingen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij

Jouw profiel

  • Je bent een creatieve duizendpoot die beschikt over een hotelschooldiploma
  • Idealiter heb je reeds een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze afwisselende functie
  • Je spreekt zeer goed Nederlands
  • Dankzij je persoonlijkheid en je ervaring op vlak van People Management kan je je ploeg coachen en motiveren alsook goede contacten leggen met de klanten en contactpersonen
  • Je bent sterk in het plannen & organiseren van je eigen werk
  • Je staat open voor veranderingen en hebt hoge aanpassingsvermogen
  • Je bent dynamisch, sociaal en flexibel
  • Je bent klantgericht, vriendelijk en commercieel
  • Je bent op de hoogte van de HACCP-wetgeving
  • Kennis van informatica is belangrijk
  • Je bent een teamplayer - One Team Approach
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • Gerechten bereiden: Europees
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen

Aanbod

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd te Mechelen
  • Een specifieke integratie
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag met werkuren tussen 7u en 15u06
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Solliciteren